Η X-CODE στο Australian Open

Tην σειρά Carbon Compression της X-CODE επέλεξε η Βασιλική Καλογεροπούλου για την αποθεραπεία της γνωρίζοντας το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που την περίμενε στο Australian Open αμέσως μετά από ένα άκρως κουραστικό ταξίδι διάρκειας 24 ωρών έως την Μερβούρνη.

Με χαρά και περηφάνια εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην  Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τέννις Βασιλική Καλογεροπούλου (5η Ολυμπιονίκης το 2021 στο Ρίο) που ήταν ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Australian Open της Μελβούρνης συμμετέχοντας και εκπροσωπώντας την χώρα μας με μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία αθλητών με βαρηκοΐα-βρισκόμενη αντιμέτωπη με τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου στην κατηγορία της. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ !

Την εταιρία X-CODE την γνώριζα από μικρή-λόγω του αθλητισμού και έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της στις προπονήσεις μου, επέλεξα να δοκιμάσω στην Μελβούρνη την Κάλτσα Carbon Compression sock και την γκέτα Carbon Compression Calf γνωρίζοντας πως μια τέτοια εταιρία με πολυετή τεχνογνωσία και εμμονή σε κάθε τεχνική λεπτομέρεια του αθλήματος θα επιβραβεύσει την επιλογή μου κατά την αποθεραπεία μου  μετά από κάθε έντονη αναμέτρηση. Και ναι λοιπόν, μετά από κάθε αγώνα-φορώντας Carbon Compression έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη αφού όχι μόνο κατάφερα να αντιμετωπίσω τις ενοχλητικές κράμπες αλλά ταυτόχρονα μετά από 1 ώρα ένιωθα τα πόδια μου ελαφριά και δυνατά όπως πριν την κάθε αναμέτρηση

Βασιλική σε ευχαριστούμε θερμά, είμαστε και θα είμαστε πάντα περήφανοι για τις επιτυχίες σου, την θετική σου ενέργεια και το υπέροχο χαμόγελό σου!

Η X-CODE από την κορυφή των Ιμαλαιων στην κορυφή του πλανήτη μας
Η X-CODE βασικός χορηγός στο 1ο TieBreakers Easter Charity Padel Tournament.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close

Close
Κατηγορίες