X
GO

Outdoor & Sports Blog by X-Code Technical Socks

 
Κάλτσα διαβαθμισμένης συμπίεσης με ανθρακονήματα και ίνες ασημιού από την X-CODE
Νέα

Κάλτσα διαβαθμισμένης συμπίεσης με ανθρακονήματα και ίνες ασημιού από την X-CODE

TΟ ΔΙΠΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΕΑ

Υγεία και επιδόσεις είναι το ζητούμενο στον αθλητισμό. Αυτό είναι το concept της X-CODE, η οποία δημιούργησε την πρωτοποριακή σειρά CARBON COMPRESSION με την τεχνολογία διαβαθμισμένης συμπίεσης 15-20 mmHg προορισμένη ιδανικά για αθλητική χρήση.

Η κατάλληλη αθλητική κάλτσα για τους δρομείς - Νέο προϊόν από την X-CODE
Νέα

Η κατάλληλη αθλητική κάλτσα για τους δρομείς - Νέο προϊόν από την X-CODE

Η επιλογή της κατάλληλης δρομικής κάλτσας αποτελεί βασικό παράγοντα στο να απολαύσει  ο αθλούμενος την δρομική του προσπάθεια και να θέσει τα νέα όρια στην αθλητική του απόδοση.

Μια υψηλής ποιότητας δρομική κάλτσα συνιστά ένα από τα σημαντικότερα “εργαλεία” του εξοπλισμού ενώ ταυτόχρονα η εργονομική του λειτουργία παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση των ιδανικών συνθηκών για την υγεία των ποδιών.

Άριστες επιδόσεις, Άριστες εντυπώσεις

Άριστες επιδόσεις, Άριστες εντυπώσεις

Τα προϊόντα της X-Code  εξόπλισαν την αποστολή της ελληνικής ομάδας στην –παγκοσμίου κλάσης- στρατιωτική άσκηση περιπόλων “Cambrian Patrol” που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Η άσκηση Cambrian Patrol υλοποιείται στην Ουαλία και είναι μια από τις πιο σκληροτράχηλες επιχειρησιακές αξιολογήσεις οργανωμένων εφέδρων, ένοπλων δυνάμεων και ειδικών δυνάμεων από όλο τον κόσμο, γι΄αυτό και λέγεται η “μέγιστη πρόκληση”.

Ώρα για Περιπέτεια και Στιγμές Απόλαυσης

Ώρα για Περιπέτεια και Στιγμές Απόλαυσης

Βρείτε στο νέο e-Shop της X-Code την αγαπημένη σας κάλτσα και ζήστε με ενθουσιασμό το sporty lifestyle σας, κάνοντας την καθημερινότητα σας ξεχωριστή και απολαυστική.

Αν δε, ανήκετε στους λάτρεις των πιο extreme αθλητικών συνηθειών και θέλετε να επιδοθείτε με ασφάλεια στην αγαπημένη σας δραστηριότητα, αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία της τεχνικής X-Code κάλτσας.

Χρωματίζοντας την άνοιξη

Χρωματίζοντας την άνοιξη

Η μέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει, η φύση μας καλεί σε δράση και ένα αίσθημα ευφορίας τονώνει την επιθυμία μας για δραστηριότητες, αθλητικές ή κοινωνικές - ξεφεύγοντας από την αδράνεια του χειμώνα.

Είναι η εποχή του χρόνου που οι φωτεινές πινελιές χρωμάτων αποτελούν ανάγκη στοχεύοντας να διαφοροποιήσουμε το look μας, υιοθετώντας πιο trendy και colorful αποχρώσεις στην ένδυσή μας.

Η διάρκεια ζωής ενός προϊόντος καθορίζει σε σημαντικό βαθμό την αξία του.

Η διάρκεια ζωής ενός προϊόντος καθορίζει σε σημαντικό βαθμό την αξία του.

Η δημιουργία προϊόντων που να αντέχουν στη χρήση είναι ουσιαστικής σημασίας και αποδίδει την πραγματική αξία του προϊόντος, παρέχοντας την πολύτιμη διαχρονικότητα που επιθυμεί η κάθε εταιρία. Ειδικά για τις κάλτσες είναι καθοριστικό προνόμιο η διατήρηση των χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων τους.

Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS
Νέα

Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS

Μια τεράστια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά μας, στο μέλλον μας

Θεωρούμε καθήκον και καίριο μέλημα της εταιρίας μας την κοινωνική προσφορά, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που η πανδημία έχει τεράστια επίδραση στην ζωή του καθένα μας και ειδικά στις παιδικές ηλικίες που χρειάζονται “ζεστασιά” και στήριξη.

Το τέλειο ζευγάρι

Το τέλειο ζευγάρι

Πώς γίνεται ένα ζευγάρι κάλτσας τέλειο?

Πολλές φορές μας ρωτάτε πώς είναι δυνατόν σε τόσο μικρό τμήμα ένδυσης να υπάρχουν τόσο μεγάλες ποιοτικές διαφορές. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά υπάρχει σκληρή και απαιτητική δουλειά πίσω από κάθε ζευγάρι κάλτσας για να έχει την τέλεια εφαρμογή. 

 

The Perfect Post-run Routine

The Perfect Post-run Routine

Χρονοδιάγραμμα για ταχύτερη αποκατάσταση, μετά από υψηλής έντασης και μεγάλης διάρκειας προπόνηση.

Στα πρώτα 5 λεπτά μετά τη λήξη της άθλησης, παίρνουμε τις απαραίτητες αναπνοές και ξεκινά η διαδικασία της επαναφοράς του οργανισμού στις φυσιολογικές τιμές με βαθμιαία αποκατάσταση των καρδιακών παλμών.

Στα επόμενα 5 με 10 λεπτά, ο οργανισμός  χρειάζεται σταδιακή ενυδάτωση με λήψη υγρών και απαραίτητων ηλεκτρολυτών που πρέπει να αναπληρωθούν μέσω ενός ενεργειακού ποτού.

Running Socks: Fun over Functional?

Running Socks: Fun over Functional?

Πόσο σημαντική είναι η χρήση της κατάλληλης κάλτσας στον δρομέα?

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί κατά καιρούς σχετικά με το τι ρούχα και τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε για την προπόνηση που κάνουμε ή για το άθλημα που πρόκειται να ασχοληθούμε. Μερικές φορές μάλιστα ξεκινάμε το άθλημα με ότι ρούχα έχουμε νομίζοντας ότι ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος μόνο στους επαγγελματίες αθλούμενους. Όμως ο κατάλληλος εξοπλισμός δεν έχει να κάνει με το επίπεδο του επαγγελματισμού ή με το πόσες ώρες ασκούμαστε κάθε μέρα αλλά στο να κατανοήσουμε την ανάγκη για προστασία του σώματος μας από τραυματισμούς και να τον διατηρήσουμε το δυνατό σωματικά υγιή, ώστε να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις.

RSS