29 Μαΐου 2020

English

Outdoor Socks

Προετοιμάζεστε για την επόμενη σας εξόρμηση?

Η επιλογή της σωστής κάλτσας δεν είναι λόγος προβληματισμού…..

Εχουμε ήδη δημιουργήσει το κατάλληλο προϊόν για σας.

Η X-Code σας παρουσιάζει την νέα OUTDOOR sock συλλογή της σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί  τα πόδια σας ζεστά και στεγνά –κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε τύπο ορειβασίας, από extreme ορεινές περιπέτειες έως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και από τις πιο απαιτητικές ορεινές διαδρομές έως ένα χαλαρό περίπατο.

Με την χρήση των κατάλληλων νημάτων, με διαφορετικές υφάνσεις , με δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων τεχνικών χαρακτηριστικών πλέξης-όπως πάχος επένδυσης, βάρος και ύψος κάλτσας, η X-Code έχει διαμορφώσει μια κατάταξη αναλόγως των απαιτήσεών σας, ώστε να φτάσετε ασφαλείς σε οποιοδήποτε προορισμό έχετε θέσει ως στόχο.
 
3 στρώματα ύφανσης
Νήμα Primaloft σε συνδυασμό με Extra Fine Merino μαλλί, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αποστολές σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
 
2 στρώματα ύφανσης
Ολόμαλλη με Merino wool, κατάλληλη για εξερευνήσεις σε κορυφές και δύσβατα σκληροτράχηλα μονοπάτια κάτω από πραγματικά κρύες καιρικές συνθήκες.
 
2 στρώματα ύφανσης
Extra Fine Merino μαλλί και Πολυπροπυλένιο έχουν συνδυαστεί στη δημιουργία μιας πραγματικής “lifestyle” trekking κάλτσας που εγγυάται ζεστά και στεγνά πόδια για παρατεταμένη χρήση στο βουνό. 
 
2 στρώματα ύφανσης
Extra Fine Merino μαλλί και Πολυπροπυλένιο έχουν συνδυαστεί στη δημιουργία μιας πραγματικής “lifestyle” trekking κάλτσας που εγγυάται ζεστά και στεγνά πόδια για παρατεταμένη χρήση στο βουνό.  
 
2 στρώματα λεπτής ύφανσης
Συνδυασμός “έξυπνων”  θερμορυθμιστικών νημάτων με μαλλί Merino, είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν τα πόδια τους ζεστά.
 
2 στρώματα ύφανσης
Συνδυασμός “έξυπνων”  θερμορυθμιστικών νημάτων με μαλλί Merino, αυτή η minimal ισοθερμική κάλτσα είναι ιδανική για άνδρες και γυναίκες που θέλουν την χειμερινή έκδοση της No-show κάλτσας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η ορειβασία είναι μια υπέροχη δραστηριότητα για ανθρώπους όλων των ηλικιών που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες είτε για διασκέδαση ή για επίτευξη προορισμών-στόχων. Οι φυσικοί καιρικοί παράγοντες κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας βέβαια ποικίλλουν και όντας εξαρτώμενοι από αυτούς, αντιλαμβανόμαστε την σημασία και την αναγκαιότητα του σωστού εξοπλισμού. Η χρήση μη κατάλληλου εξοπλισμού μπορεί όχι μόνο να καταστρέψει την εμπειρία αλλά και να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Οι υγρές κάλτσες που δεν μπορούν να διαχειριστούν την υγρασία, είναι ο χειρότερος εχθρός του ορειβάτη –ειδικά σε κρύο περιβάλλον όπου ο ρυθμός απομάκρυνσης της θερμότητας από το πόδι είναι πολλαπλάσιος σε ταχύτητα από μια στεγνή κάλτσα. Αυτό μπορεί να μειώσει την θερμοκρασία του σώματος επικίνδυνα και να επιταχύνει τα φαινόμενα υποθερμίας. Η υποθερμία δεν είναι απαραίτητο να συμβεί σε θερμοκρασίες παγωνιάς αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον ψυχρότερο από ότι το σώμα μας –ειδικά αν το άτομο είναι βρεγμένο ή είναι μη κατάλληλα ενδεδυμένο .
Είναι ευρέως γνωστό, ότι η μεγαλύτερη απώλεια θερμότητας γίνεται από τα άκρα του ανθρώπινου σώματος και ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό από τα άκρα των ποδιών,- λόγω του ότι επηρεάζονται επιπροσθέτως από την συνεχή επαφή με τις συνθήκες εδάφους (υγρασία, χιόνια κτλ) και επιβαρύνονται από την κούραση και ταλαιπωρία που δέχονται από τις σκληροτράχηλες επιφάνειες, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ευαίσθητα στις αλλαγές της θερμοκρασίας.
Γι’ αυτό άλλωστε χρειάζονται και την κατάλληλη επιλογή προϊόντος για την προστασία τους.
Οι κατάλληλες κάλτσες  πρέπει αφενός να διατηρούν την θερμότητα στο πόδι και να απομακρύνουν υγρασία και ιδρώτα και αφετέρου να προσφέρουν άνεση, σταθερότητα και προστασία από τις καταπονήσεις που δέχονται τα πόδια. 

 

 

 

Νέα και Αθρθρογραφία
Connect with X-Code

X-Code on Facebook X-Code on Google Plus X-Code on Twitter X-Code on Pinterest X-Code RSS Feeds


Graphic for X-Code Tachnical Socks

 
Name  
Email  
Phone  
Subject  
Message  

ZITA TOPS Co.

Εργοστάσιο Αθλητικών και Σπορ Καλτσών
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Πως θα μας βρείτε...