27 Ιανουαρίου 2020

English

The X-Code Blog

Νοε
12
2015

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών και την X-Code δυναμικότερη από ποτέ!

Αναρτήθηκε Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 από την XCode     0 Σχόλια
XCode

Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση του 33ου Μαραθωνίου Αθηνών με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών –πάνω από 43.000 δρομείς, γεγονός που δείχνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον γι αυτό το αθλητικό και πολιτιστικό event. Σημαντική και ξεχωριστή ήταν η τεράστια προσέλευση ξένων αθλητών με συμμετοχές άνω των 100 χωρών από όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν τον θεσμό και την χώρα μας.

Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια διατήρησης τέτοιων πολιτιστικών αθλητικών γεγονότων, η X-Code συμμετέχει και συμπαραστέκεται κάθε χρόνο δίνοντας δυναμικά το παρόν δίπλα στους αθλητές και αθλούμενους που ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας τεχνολογικά προϊόντα.

" Κατά τη διάρκεια της τριήμερης συμμετοχής μας στην έκθεση του μαραθωνίου, αισθανθήκαμε πολύ όμορφα αφ’ενός για τη μαζικότητα και την προσέλευση του κοινού που αγκάλιασε την εκδήλωση και αφετέρου που μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε –για άλλη μια χρονιά- την δουλειά μας, να πληροφορήσουμε για την τεχνολογία και τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και να συζητήσουμε με αθλητές και αθλούμενους ενημερώνοντας για τις επιλογές που έχουν σχετικά με τα προϊόντα μας ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις προτιμήσεις τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους “φίλους” της εταιρίας μας, που μας τίμησαν είτε με την παρουσία τους ή τα σχόλια τους είτε με τη χρήση των προϊόντων μας. "

Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον επόμενο μαραθώνιο!! 


Marathonexpo2015-xcode-booth.JPG  Marathonexpo2015-compression-slat.JPG  Marathonexpo2015-marathonslat.JPG Δεν υπάρχουν σχόλια...


Προσθήκη Σχολίου


(required)

(required)CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
 
  Post Comment
Connect with X-Code

X-Code on Facebook X-Code on Google Plus X-Code on Twitter X-Code on Pinterest

Νέα και Αρθρογραφία

Graphic for X-Code Tachnical Socks

 
Name  
Email  
Phone  
Subject  
Message  

ZITA TOPS Co.

Εργοστάσιο Αθλητικών και Σπορ Καλτσών
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Πως θα μας βρείτε...