29 Μαΐου 2020

English

Κάλτσες  >  Χαρακτηριστικά  >  Προστασία από την Υγρασία

Προστασία από την Υγρασία

Για να προστατεύετε τα πόδια σας από την υγρασία...

Τα πόδια, καθώς και τα χέρια, ιδρώνουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος μας, με την διαφορά ότι τα πόδια βρίσκονται συνήθως σε κλειστό περιβάλλον και δεν αερίζονται επαρκώς. Σε συνδυασμό με την θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά την διάρκεια της δραστηριότητας, δημιουργείται περιβάλλον ευνοϊκό για την ανάπτυξη βακτηριδίων, μυκήτων, ερεθισμών και δυσάρεστων οσμών.

‘Όταν το σώμα εκκρίνει μεγάλη ποσότητα ιδρώτα και δεν συνοδεύεται από αντίστοιχη απομάκρυνση του, έχουμε άνοδο της εσωτερικής θερμοκρασίας που σημαίνει ότι καταναλώνεται ενέργεια στην προσπάθεια να διατηρηθεί το σώμα μας σε κανονικές συνθήκες. Η ενέργεια αυτή, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον παραγωγή αθλητικής δραστηριότητας.

Η υγρασία που παραμένει στο πόδι, δημιουργεί προβλήματα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητα στην τριβή γίνονται τα πόδια μας αν τα διατηρήσουμε πολλή ώρα σε ζεστό νερό. ‘Όπως παράλληλα και τη γνωστή προφύλαξη ότι δεν μένουμε εκτεθειμένοι στο κρύο με υγρό ιματισμό. Ο βαθμός και η ταχύτητα απώλειας θερμότητας από υγρό ρούχο είναι πολλαπλάσιος από το αντίστοιχο στεγνό. Το έργο της απομάκρυνσης της υγρασίας από το πόδι, έχει επωμιστεί κατά πρώτο λόγο η κάλτσα, η οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Διαχείριση θερμορυθμιστικού συστήματος από την X-Code

Οι τεχνικές κάλτσες x-code μέσω των ειδικών νημάτων που χρησιμοποιούν, απορροφούν και απομακρύνουν την υγρασία από το πόδι, ενώ εισχωρεί φρέσκος αέρας, δίνοντας στην κάλτσα την ιδιότητα να «αναπνέει», με αποτέλεσμα την επιτυχή διαχείριση της θερμορύθμισης των ποδιών.

Αποτελέσματα

  • Πόδια στεγνά, άοσμα, υγιή (αποφυγή μυκητιάσεων και αλλεργικών επιδράσεων).
  • Προστασία του υποδόριου λιπώδους ιστού
  • Αύξηση ενέργειας για αθλητική δραστηριότητα
  • Προστασία σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Γρηγορότερη απόδοση και αντοχή μεγαλύτερης διάρκειας κατά την προπόνηση.
Connect with X-Code

X-Code on Facebook X-Code on Google Plus X-Code on Twitter X-Code on Pinterest X-Code RSS Feeds

Νέα και Αθρθρογραφία

Graphic for X-Code Tachnical Socks

 
Name  
Email  
Phone  
Subject  
Message  

ZITA TOPS Co.

Εργοστάσιο Αθλητικών και Σπορ Καλτσών
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Πως θα μας βρείτε...