29 Μαΐου 2020

English

Κάλτσες  >  Χαρακτηριστικά  >  Νήματα - Ίνες

Νήματα - Ίνες

Τεχνολογικά νήματα για ιδιαίτερες απαιτήσεις!

MERYL SKINLIFE

Meryl®Skinlife, καινοτόμο, τεχνικό νήμα. Προσφέρει αντιμυκητιακές ιδιότητες, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για άοσμα πόδια και ενισχύει την “αναπνοή” του υλικού διατηρώντας τα πόδια στεγνά και υγιή. Η παρουσία ιόντων ασημιού στη δομή των μικροινών καθιστούν μόνιμη και διαρκή την αντιμικροβιακή ιδιότητα του νήματος.

CORDURA

Cordura®, το πλέον ανθεκτικό νήμα. Αναφέρεται ως το “ατσάλι” των νημάτων και χρησιμοποιείται στα τεχνικά προϊόντα X-Code προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και μέγιστη διάρκεια ζωής. Οι δρομικές κάλτσες X-Code είναι ενισχυμένες με Cordura® στις ευπαθείς περιοχές (φτέρνα/δάκτυλα) της κάλτσας διατηρώντας επί μακρόν αναλλοίωτη την ύφανση και τη δομή του προϊόντος.

 

THERMOCOOL

Thermocool logo

Νήμα κατασκευασμένο από συνδυασμό "έξυπνων" ινών που έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και την υγρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας ανάλογα με τις συνθήκες ή μεταβολές της θερμοκρασίας, αντίστοιχα θέρμανση ή δροσιά.

COOLMAX

Coolmax logo

Yψηλής τεχνολογίας ίνα DACRON, η οποία αποτελείται από τέσσερα κανάλια κενού αέρος καταλαμβάνοντας 20% μεγαλύτερη επιφάνεια από οποιαδήποτε άλλη συνηθισμένη ίνα. Ο σχεδιασμός αυτός βοηθάει στη μεγαλύτερη απορρόφηση της υγρασίας και την ταχύτερη απομάκρυνση αυτής, διατηρώντας το πόδι στεγνό.

ISOLFIL

Isoflil Meraklon logo

Νήμα από ίνες 100% Meraklon PP, ιδανικό για κάλτσες χειμερινών αθλημάτων. Παρέχει θερμομόνωση ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα μειώνει την απώλεια θερμότητας του ποδιού. Απομάκρυνση της υγρασίας από τα πόδια. Οι επιπλέον ιδιότητες που εξασφαλίζει στις κάλτσες είναι:

  • αντοχή στην τριβή
  • άοσμες στη διάρκεια της χρήσης
  • σταθερά χρώματα
  • χαμηλό ειδικό βάρος για πλήρη ελευθερία κινήσεων

Νήμα από ίνες 100% Meraklon PP.

CHAMPION

Champion logo

Νήμα αποτελούμενο από 50% παρθένο μαλλί και 50% πολυπροπυλένιο με υψηλή θερμαντική αξία, αποτελεσματική διαχείριση της υγρασίας και μεγάλη αντοχή στην φθορά από την χρήση.

WOOL

Wool logo

Φυσική ίνα από έριο προβάτων. Ο σχηματισμός των ινών του μαλλιού δημιουργεί χιλιάδες θέσεις συγκράτησης αέρα που λειτουργεί σαν μονωτικό επίπεδο μεταξύ του δέρματος και της εξωτερικής θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να γίνεται ένας φυσικός ρυθμιστής της θερμότητας.

MERINO WOOL

Merino Wool logo

Εξαιρετικής ποιότητας μαλλί. Είναι το πλέον εκλεκτό, απαλό και ελαφρύ μαλλί, παρέχοντας τις εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες όλων των υπολοίπων μαλλιών.

SUPERWASH

Ειδική επεξεργασία του μαλλιού που προστατεύει τα νήματα από το σχηματισμό κόμπων, προσδίδοντας στις κάλτσες ιδιαίτερη αντοχή κατά την πλύση στο πλυντήριο διατηρώντας σωστά χρώματα και μεγέθη.

SANITIZED

 

Sanitized logo

Διεθνές σύμβολο αναγνώρισης και πιστοποίησης αντιμικροβιακής και αντιμυκητιακής προστασίας των νημάτων

Τα πλεονεκτήματα των καλτσών X-CODE SANITIZED.

  • Απόλυτα υγιεινή προστασία ενάντια στην αύξηση των βακτηριδίων και μυκητών που αναπτύσσονται στη περιοχή των ποδιών.

  • Προφύλαξη από ανεπιθύμητες οσμές λειτουργώντας στις κάλτσες σαν αποσμητικό, που μετά από έντονη χρήση η κάλτσα παραμένει υγιεινά φρέσκια, απαλή και άοσμη.

  • Καλύτερη ποιότητα προσθέτοντας διάρκεια στη χρήση και λειτουργικότητα.

  • Υγεία και ασφάλεια. Οι κάλτσες X-CODE Sanitized έχουν ελεγχθεί δερματολογικά και είναι απόλυτα ασφαλείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

MICRO MODAL

Micro Modal logo

Φυσική ίνα αποτελούμενη από 100% καθαρή κυτταρίνη προερχόμενη από ξύλο δένδρων. Πλεονεκτήματα της κάλτσας: μεταξένια εμφάνιση και μοναδική απαλότητα. Άριστη ικανότητα απομάκρυνσης της υγρασίας από το πόδι διατηρώντας την κάλτσα φρέσκια και άοσμη. Φιλική στο δέρμα. Δεν δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό. Εξαιρετική αντοχή στην σταθερότητα του χρώματος της κάλτσας παραμένοντας άθικτη και μετά από συνεχείς πλύσεις.

COMBED COTTON

Combed  Cotton logo

Η καλύτερη ποιότητα βαμβακιού με επιπλέον στάδια στην παραγωγή όπου απομακρύνονται όλα τα ινίδια και κοντές ίνες, με αποτέλεσμα να παραμένουν οι μακριές ίνες. Έτσι, βελτιώνεται η αντοχή και αναδεικνύεται η εξαιρετική απαλότητα και μοναδική αίσθηση του βαμβακιού.

POLYPROPYLENE PP

Συνθετική ίνα που απωθεί το νερό και δεν απορροφά υγρασία. Είναι υλικό με υψηλή θερμαντική αξία και μεγάλη αντοχή. Έχει το χαμηλότερο ειδικό βάρος από όλες τις τεχνικές πρώτες ύλες. Είναι ανθεκτικό σε λεκέδες και διατηρεί αναλλοίωτους τους χρωματισμούς.

NYLON

Νήμα υψηλής αντοχής, πολλαπλών εφαρμογών. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες ίνες και παρέχει πρόσθετη ελαστικότητα και βελτιωμένη ανθεκτικότητα.

POLYESTER

Υδρόφοβο νήμα γνωστό για την ανθεκτικότητα στη φθορά και την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής των χρωμάτων. Στις ιδιότητες του πολυεστέρα αναφέρονται η ιδιαίτερη αντοχή στο πλύσιμο και στα περισσότερα χημικά καθώς και η μεγάλη αντίσταση στο μπάσιμο.

LYCRA

Lycra logo

Η ίνα Lycra μπορεί να επιμηκυνθεί εως και επτά φορές περισσότερο από το αρχικό της μήκος με τέλεια επαναφορά στην κανονική της διάσταση. Αυτή η ιδιότητα δίνει το πλεονέκτημα στην κάλτσα να παρουσιάζει τέλεια εφαρμογή.

ELASTIC

Ελαστομερές από καουτσούκ ή συνθετικό ελαστικό(spandex) παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες επιμήκυνσης και επιστροφής του νήματος στην αρχική του μορφή.

 

 

 

Connect with X-Code

X-Code on Facebook X-Code on Google Plus X-Code on Twitter X-Code on Pinterest X-Code RSS Feeds

Νέα και Αθρθρογραφία

Graphic for X-Code Tachnical Socks

 
Name  
Email  
Phone  
Subject  
Message  

ZITA TOPS Co.

Εργοστάσιο Αθλητικών και Σπορ Καλτσών
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Πως θα μας βρείτε...