4 Απριλίου 2020

English

Πιστοποιήσεις και Ποιότητα

Εγκαταστάσεις και Συνθήκες Εργασίας

Για την εταιρία των προϊόντων X-Code, η ποιότητα ξεκινά από τις εγκαταστάσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν με σκοπό να εξασφαλίζουν ένα οικολογικό και υγιεινό περιβάλλον στους χώρους εργασίας δημιουργώντας αφ’ ενός ιδανικές συνθήκες στους εργαζόμενους και παρέχοντας απόλυτα υγιεινή προστασία στα προϊόντα.

Ποιότητα Κατασκευής

Πιστοποίηση, ISO 9001:2000 από TUV Cert Γερμανίας

Στη συνέχεια ακολουθεί η επιλογή και οι προδιαγραφές των πρώτων υλών. Εγκρίνονται οι τεχνικές ίνες που εκτός από τις ιδιότητές τους είναι και πιστοποιημένες από διεθνείς οίκους ότι είναι απόλυτα ασφαλείς δερματολογικά και φιλικές στο περιβάλλον. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα φυσικά νήματα όπως το βαμβάκι που χρησιμοποιείται καθώς επιλέγεται η ποιότητα που είναι καλλιεργημένη με φυσικές μεθόδους-μη γενετικά τροποποιημένο- αποκλείοντας οποιαδήποτε τοξικά χημικά σε κάθε στάδιο ανάπτυξής του. Καταλήγοντας στη δημιουργία του τελικού προϊόντος, τις κάλτσες X-Code που η ποιότητά τους έχει πιστοποιηθεί από πολλούς οργανισμούς τα τελευταία χρόνια.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Πιστοποίηση από την Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική WITTEN/HERDECKE Γερμανίας-Santa Anna Hospital των καλτσών ski, μετά από σειρά δοκιμών από επίσημους εκπαιδευτές του Γερμανικού Συνδέσμου Ski.
  • Πιστοποίηση και test αντοχής των καλτσών βουνού σε αποστολή στο Έβερεστ, σε πραγματικά ακραίες συνθήκες.
  • Πιστοποίηση από την Sanitized AG στην Ελβετία ότι οι κάλτσες μας είναι υγιεινές (αντιαλλεργικές-αντιμυκητιακές).
  • Πιστοποίηση από την Du Pont για τα τεχνικά μας προϊόντα.
  • Πιστοποίηση από την Lenzing Group AG, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία παραγωγής ινών από ξύλο για τα προϊόντα X-Code Modal.
  • Πιστοποίηση ιδιοτήτων καλτσών X-Code (Running/Jogging/Hiking/Skiing-Snowboard) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης _ Τομέας Βιομηχανικής Χημείας.
  • Πιστοποίηση ιδιοτήτων, μετρήσεις και έλεγχος αποτελεσμάτων των καλτσών Bike μετά από δοκιμή από επαγγελματία ποδηλάτη στην Τσεχία.

Καθώς και πιστοποιήσεις που αφορούν την εταιρία:

  • Approval report από Adidas AG.
  • Technical Audit report από Puma AG
  • ISO 9001:2008 από TUV Cert Γερμανίας.
Connect with X-Code

X-Code on Facebook X-Code on Google Plus X-Code on Twitter X-Code on Pinterest X-Code RSS Feeds

Νέα και Αθρθρογραφία

Graphic for X-Code Tachnical Socks

 
Name  
Email  
Phone  
Subject  
Message  

ZITA TOPS Co.

Εργοστάσιο Αθλητικών και Σπορ Καλτσών
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Πως θα μας βρείτε...