4 Απριλίου 2020

English

Είπαν για εμάς...
              
                Σταύρος Βαρουδάκης
                      Χανιά Κρήτης
Έχω δύο ζευγάρια κάλτσες Hiking X-Code εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν έχουν πάθει τίποτε! Είναι αθάνατες! ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!
Για κάλτσες;;;;;; X-Code με κλειστά μάτια!
Ευχαριστώ
 
 

               Γιάννης Τσιανάκας
              Αθλητής μαραθωνίου 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι σήμερα δοκίμασα τις Marathon Pro κάλτσες της X-Code στον γύρο της Αθήνας και τις βρήκα εξαιρετικό προιόν. Αυτό που με χαροποίησε περισσότερο είναι οτι είναι ένα ελληνικό προιόν που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις "επώνυμες" κάλτσες. Μπράβο!

Θα δοκιμάσω τις κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης στον φετινό Μαραθώνιο και όταν...και εάν...τερματίσω θα σας στείλω τις εντυπώσεις μου

Συχεχίστε την καλή δουλειά.

 

 

 

Άγγελος Χατζηνικολάου
Προπονητής Πάλης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟIΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΥΣΦΥΞΗΣ-COMPRESSION. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ "ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


 


Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων

Η ελληνική Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) έλαβε μέρος στην πιο δύσκολη στρατιωτική άσκηση περιπόλων του ΝΑΤΟ, το GABRIAN PATROL 2013, που διοργανώνεται στην Ουαλία - στα πλέον δύσκολα και βαλτώδη εδάφη, μέσα σε πραγματικά ακραίες καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες υπό του μηδενός και με συνεχή βροχή.  

Η εταιρία X-Code, με την τεχνική υποστήριξη και την άρτια γνώση των προιόντων της, μας πρότεινε και μας παρείχε δύο τεχνικά προιόντα: την κάλτσα Mountain και την κάλτσα Hiking  οι οποίες συμπεριφέρθηκαν άψογα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και διατήρησαν τα πόδια μας ζεστά και στεγνά.

Για την αποστολή μας η επιλογή της κατάλληλης κάλτσας είναι βασικός παράγοντας και θεωρούμε ότι συντέλεσε στην επιτυχία της ομάδας να τερματίσει και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα από 110 ομάδες από όλο τον κόσμο-που οι 60 από αυτές εγκατέλειψαν.

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά  την εταιρία X-Code για την τεχνική της υποστήριξη.


 

Γιώργος Τέντσος
Professional Cycling Rider

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας ενημερώσω σχετικά με τα προϊόντα σας.

Όσον αφορά τα προϊόντα που μου χορηγήσατε, έχω μείνει υπέρ-ικανοποιημένος. Ιδιαίτερα το ποδηλατικό μοντέλο με υλικό Thermocool το οποίο χρησιμοποιώ σε προπονήσεις και σε αγώνες, αποδείχτηκε το καταλληλότερο για το άθλημά μου.

Θέλω να σας ενημερώσω για την αποτελεσματικότητά του προϊόντος στη πράξη - γεγονός που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα την εταιρία σας - ότι σε αγώνες που έτρεξα στην Γαλλία με πολλή βροχή, τα πόδια μου παρέμειναν ζεστά και στεγνά. Ο αγώνας είχε διάρκεια πεντέμιση ώρες και σε όλη τη διάρκεια του τα παπούτσια μου δέχονταν νερό.

Η λειτουργία της κάλτσας X-Code ήταν εντυπωσιακή.


 

Ολυμπία Καραγιάννη
Αθλήτρια Τρίτωνα, 300 μ. εμπόδια

Πολύ άνετη εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται δοκιμή από πριν, δεν έχουν χτυπήματα τα νύχια μου όπως παλιότερα, χωρίς να αισθάνομαι να γλιστράνε και να ιδρώνουν τα πόδια μου. Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα άνετα και δεν τις αλλάζω πλέον. Έχουν την τέλεια εφαρμογή με τα παπούτσια που φοράω.


 

Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) Πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό, σε όποιες καιρικές συνθήκες και σε όποια εδάφη τύχει. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ελεγχόμενα να αντέχουν σε αυτές και τα μέλη της Λέσχης είναι σε διαρκή αναζήτηση ποιότητας και αντοχής.

Η εταιρία X-Code, ύστερα από ενημέρωση των υπευθύνων της Λέσχης μας, την υποστήριξε τεχνικά για δύο μεγάλες ασκήσεις. Η πρώτη στο εξωτερικό, Gabrian Patrol, και η δεύτερη στο ΚΕΟΑΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων).

Η πρώτη αφορούσε περίπολα με αντικείμενο 60 χιλιόμετρα πορεία με 50 κιλά φόρτο και πραγματοποιήθηκε από την ομάδα αναγνώρισης της Λέσχης. Η δεύτερη αφορούσε διαβίωση τον χειμώνα σε καταστάσεις απόλυτου ψύχους -30 °C, από όλη την Λέσχη.

Τα υλικά ήταν οι κάλτσες Hiking και Mountain αντίστοιχα! Και οι δύο τύποι των υλικών συμπεριφέρθηκαν άψογα σε αυτές τις ακραίες συνθήκες ώστε να γίνουν κομμάτι των απαραίτητων υλικών και πλέον αναπόσπαστων από όλους τους άντρες.

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ευχαριστεί θερμά την εταιρία X-Code για την τεχνική υποστήριξη με την άρτια γνώση του αντικειμένου, και την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο που επιτελεί.


 

ΒΟΓΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Θέλω να συγχαρώ την εταιρία σας για την πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων. Οφείλω να ομολογήσω ότι και στα δύο καταστήματα αθλητικών στα οποία αγόρασα αθλητικές κάλτσες μου είπαν τα καλύτερα, καθώς επίσης και το ότι είναι ελληνική εταιρία.


 
Χάρης Νικολάου
Αθλητής Τριάθλου

Σχετικά με τις κάλτσες συμπίεσης X-Code. Τις έχω δοκιμάσει σε τρίαθλο:

Βγαίνουμε από την θάλασσα , κάλτσες-παπούτσια και ποδήλατο (και μετά τρέξιμο). Παρ' ότι λίγο χαλαρές στο επάνω μέρος, δεν πέσανε και παρ ότι τα πόδια μου ήταν βρεγμένα, με άμμο κλπ, δεν ένοιωσα ενόχληση. Στο τρέξιμο επίσης , αναγκαστικά πέσαμε σε νερόλακκους , με λάσπη. Οι κάλτσες είχαν καλή συμπεριφορά δεν κράτησαν νερό, φυσικά δεν είναι αδιάβροχες.

Με το κρύο, έχουν καλή συμπεριφορά. Δεν τις έχω δοκιμάσει με πολλή ζέστη, δεν γνωρίζω και σίγουρα μ’ ενδιαφέρει πολύ, γιατί ο αγώνας - στόχος είναι καλοκαίρι.


 

Καραγιάννης Γιώργος

Όσον αφορά τώρα για τις κάλτσες τις compression που μου δώσατε τις χρησιμοποίησα στην έκθεση του μαραθωνίου του Τόκιο τις 4 ημέρες και ένα έχω να σου πω μετά από 12 ώρες ορθοστασία τα πόδια μου ήταν και ειδικά οι γάμπες λες και δεν έκανα τίποτα, μία αίσθηση απίστευτη.

Στο Παρίσι θα κάνω τον μισό μαραθώνιο οπότε θα σου έχω και τρέχοντας την αίσθηση τους.


 

Σοφία Ρήγα
Μαραθωνοδρόμος

Σχετικά με τις κάλτσες  X-Code Compression Running και X-Code Marathon.

Χρησιμοποιώ τις X-Code Technical socks στο τρέξιμο, καθώς η ειδική τεχνολογία που εφαρμόζει η εταιρία αυξάνει την ενέργεια μου και την ενέργεια κάθε δρομέα.

 

 

Connect with X-Code

X-Code on Facebook X-Code on Google Plus X-Code on Twitter X-Code on Pinterest X-Code RSS Feeds

Νέα και Αθρθρογραφία

Graphic for X-Code Tachnical Socks

 
Name  
Email  
Phone  
Subject  
Message  

ZITA TOPS Co.

Εργοστάσιο Αθλητικών και Σπορ Καλτσών
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου

Πως θα μας βρείτε...